Dongguan Fullten Jewelry Co., Ltd

Zprávy

Kompasové šperky - ideální a klasický symbol šperků
Čas vydání: 2020-10-18 12:00:47  Hity: 22

Kompas je velmi populární symbol ve šperku s tolika styly a verzí.Symbol je ideální pro cestovatele, dobrodruhy a svobodné duchy.Také je to vynikající symbol daru milované osobě.

2-1.png

V Číně byly vytvořeny včasné kompasy, wher& proter351; byly použity jako navigační zařízení.Kompasy byly významné pro námořní plavbu a byly použity námořníky a cestovatele.Postupem času byly vytvořeny jiné typy kompasů ve středověké Evropě a na Středním východě a její využití se šířilo.Schopnost kompasu navždycky mířit na sever je známá pro celý svět.   Dokonce i dnes je kompas stále užitečným zařízením a je neustále používán těmi, kteří potřebují najít směr.

Je tak všestranný symbol plný významu, kompas se stal velmi milovaným symbolem pro milovníky šperků.Existuje mnoho stylů kompasových šperků vyrobených z nerezových materiálů 316L/304, včetně přívěsků kompasu, náramků kompasu, kruhů kompasu, klíčů kompasu, kompasu manžetových knoflíčků atd.

2-2.png

Kompas šperky je ideální pro téměř všechny příležitosti nosit.Může to být skvělý dárek pro slavnostní zahájení, zaměstnanecké benefity, kolaudace, svatbu, narozeniny, slavnostní předávání, oslavu výročí, festival a tak dále.

2-3.png

Život je řada zvratů a zvratů, s vzrušujícími objevy za každým ohybem.

Podívejte se na naši práci   šperky kompasu   výběr pro ty nejlepší v unikátní nebo na zakázku.Vyberte si kompas šperky, aby vyhovoval vašemu stylu.   Bude vám připomínat, abyste si osvojili každou příležitost vyzkoušet něco jiného, nebo jít někam nahoru& 35; 101; nové a dosáhnout cíle svých snů.Užijte si cestu!

2-4.png




Předchozí: Náhrdelník skládačky milence

další: Náhrdelník s ozubeným kolem - ...